CONSERVAGLASS SELECT ™ MET STAY-CLEAN-TECHNOLOGIE ...

De CONSERVAGLASS SELECT ™ van Four Seasons Sunrooms met Stay-Clean-technologie is speciaal ontworpen voor de extreme eisen van een kamer die volledig van glas is gemaakt met de meest geavanceerde beglazingstechnologie die beschikbaar is. CONSERVAGLASS SELECT ™ helpt Four Seasons Serres koeler te maken in de zomer en warmer in de winter, en de geavanceerde constructietechnieken beloven een leven lang uitstekende prestaties.

CONSERVAGLASS SELECT ™ met Stay-Clean-technologie blinkt uit in alle categorieën die voor u belangrijk zijn, inclusief onderhoud, energie-efficiëntie, veiligheid en sterkte, en een lange levensduur.

Onderhoud:

Voorzien van zelfreinigende beglazingen

CONSERVAGLASS SELECT ™ wordt gebruikt voor een verscheidenheid aan verschillende technologieën, maar de belangrijkste technologie die ervoor zorgt dat het glas langer schoon blijft, zijn de superdunne coatings die we aanbrengen. Door middel van een gepatenteerd coatingproces worden onzichtbare, duurzame en permanente coatings van zowel siliciumdioxide als titaniumdioxide aangebracht op de buitenkant van het glas, waardoor uw serre en serre-glas permanent langer schoon blijven.

ENERGIE-EFFICIËNTIE:

UITSTEKENDE R-WAARDE

R-Waarde
R-Waarde meet hoe gemakkelijk warmte door een materiaal reist, of de thermische weerstand ervan. Hoe hoger de R-waarde, hoe groter de isolerende werking, hoe lager uw energiekosten en hoe groter uw comfort. Voor maximaal comfort raadt Four Seasons een minimale 4.0 R-waarde aan. Voor extreme toepassingen heeft CONSERVAGLASS SELECT ™ R-waarden tot 7,7 in onze driedubbele beglazingen en is 100% hoger dan het standaard dubbelglas van onze concurrentie, waardoor uw serre in de zomer koeler blijft en in de winter warmer.

ONGEËVENAARDE ZICHT MET LAGERE REFLECTIVITEIT

Lichttransmissie 
Het percentage zichtbaar licht dat door het glas valt. Hoge cijfers duiden hier op een serre die van binnen onaangenaam helder zal zijn. U wilt toch niet turen of een zonnebril dragen in uw nieuwe serre? Een doorlaatbaarheid van zichtbaar licht van minder dan 60 wordt aanbevolen voor verblindingsvrij natuurlijk licht. Met een zichtbare lichttransmissie van slechts 13, biedt Four Seasons Sunrooms CONSERVAGLASS SELECT ™ de perfecte balans tussen zichtbaarheid en verblinding. Geen loensen of zonnebril nodig.

CONSERVAGLASS SELECT ™ BLOKKEERT 85% VAN DE ZONNEWARMTE!

Relatieve warmtetoename
Relative Heat Gain meet de warmte die door een beglazing wordt gewonnen. Vooral in de zomer en in warme, zonnige klimaten is dit aantal belangrijker in een glazen kamer toevoeging dan de R-waarde. Hoge waarden voor relatieve warmtetoename duiden op een serre die ondraaglijk warm of duur zal zijn om koel te houden. CONSERVAGLASS SELECT ™ Relatieve warmtetoename zo laag als 29 op sommige van onze recepten voor driedubbel glas zorgt ervoor dat uw serre in alle vier de seizoenen effectief kan worden gekoeld. Zelfs ons dakglas met dubbel glas heeft een uitstekende relatieve warmtewinst van slechts 39.

Het echte verhaal achter CONSERVAGLASS SELECT ™ en wat het zo speciaal maakt, is de exclusieve, gepatenteerde multi-coating. Dit buitengewone proces maakt gebruik van meerdere microscopisch kleine coatings van exotische metalen en verbindingen om gunstig natuurlijk licht de serre binnen te laten, terwijl de drukkende zomerhitte en schadelijke UV-stralen buiten worden gehouden. Dit opmerkelijke glas reflecteert ook de verwarmde binnenlucht terug in de kamer, waardoor u ook in de winter warmer wordt – een echte serre het hele jaar door! Sta op een glasdemonstratie van elke verkoper die u een toevoeging aan een glazen kamer probeert te verkopen. Ervaar de superioriteit van de Four Seasons CONSERVAGLASS SELECT ™ beglazingen.